Nytt MIB-nettverk i Bergen

Nettverket tar sikte på å samarbeide med utdanningsinstitusjoner i bergensområdet og liknende nettverk nasjonalt. Det arrangeres tre nettverksmøter våren 2012. Datoene sendes alle bergensbarnehagene så fort disse er på plass.

Pedagogisk leder ved Nordåsgrenda barnehage, Aslak van der Lubbe, er ansatt som MiB-koordinator frem til 1. juli 2012, og har ansvaret for den praktiske gjennomføringen av nettverksmøter og oppsøkende virksomhet våren 2012.

Les mer på https://www.bergen.kommune.no/

Dette innlegget ble publisert i Offentlig informasjon og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Nytt MIB-nettverk i Bergen

1. Adrian Aleksander Moe sier:

Lite spørsmål. Jeg starter førskolelærerutdanningen til høsten på høgskolen i Bergen og har tidligere jobbet 3 år i barnehage i Oslo. Jeg kommer jo da ikke til å være ansatt i barnehage før om 3,5 år…Kan jeg alikevel være med i MIB-bergen, som førskolelærerstudent?

2. Paal Christian Bjønnes sier:

Hei Adrian,
    Det er jeg helt sikker på at du kan! De fleste MIB-nettverk er åpne for alle menn som jobber/studerer med eller i barnehage – uansett utdanningsnivå.

Lykke til med utdanningen!

3. Erik Duncan sier:

Hei. Alle som arbeider i barnehage eller studerer til førskolelæreryrket kan ta del i nettverksarbeidet. Neste møte er 5. juni. Velkommen!

• Jan the man sier:

Hei Eric, lurer på om det er noe liste på Internett eller om det e sted der vi kan se neste møte? Tipper det er mange som er klare for nytt møte nå.

Er det kommet en side på Facebook enda eller er det under konstruksjon fortsatt?

Hilsen Jan

4. jan sier:

E det noen informasjon angående høstens program ute på nettet?

Legg inn en kommentar