Masteroppgave: Betydningen av friluftsliv i barnehagen for mannlige førskolelæreres motivasjon i arbeidshverdagen

Petter Mæhre Grindstad har gjennomført studien som omhandler mannlige førskolelærere og har søkelys på hva fokus på friluftsliv i barnehagehverdagen har å si for menns motivasjon for arbeidet. Fire menn med bred erfaring fra forskolelæreryrket, alle ansatt i en barnehage med fokus på friluftsliv, ble intervjuet om ulike aspekter knyttet til friluftsliv i arbeidshverdagen. Målet med studien var å belyse hvor stor betydning friluftslivet har motivasjonsmessig for mennene, og dernest hvorfor det er slik. Du finner mer om dette på bibsys.no

Dette innlegget ble publisert i Medieklipp og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *