Lys framtid for Menn i Barnehagen

Nylig var det duket for et realt prestisjeoppgjør i Trønderhallen ved HiNT Røstad, da Menn i Barnehagen (MiB) møtte førskolelærerstudentene ved HiNT.
Tidligere år har Menn i Barnehagen, bestående av barnehageansatte, kun hatt et lag i bedriftserien. Men ettersom det var søkerrekord på førskolelærerstudiet ved HiNT i fjor høst meldte de på to lag, et for barnehageansatte og et for studenter.
Så langt denne sesongen har de barnehageansatte hatt mest å juble for, og ledet serien før kampen mot HiNT-laget. De stilte et sterkt lag med blant andre tidligere kaptein for Levanger FK, Kristian Aune, på laget i tillegg til andre spillere med erfaring fra både 2. og 3. divisjon. Forventningene til studentlaget var derfor ikke de største før kampen. Les mer på hint.no

Menn i Barnehagen (MiB) på bakerste rekke med førskolelærerstudentene foran. Til vanlig kjemper de sammen for å rekruttere flere menn i barnehagen, men denne gang kjempet de mot hverandre på fotballbanen. (Foto: Ingar Arne Aae)

Menn i Barnehagen (MiB) på bakerste rekke med førskolelærerstudentene foran. Til vanlig kjemper de sammen for å rekruttere flere menn i barnehagen, men denne gang kjempet de mot hverandre på fotballbanen. (Foto: Ingar Arne Aae)

Dette innlegget ble publisert i Medieklipp og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *