Vil forby menn i svenske barnehager

Daniel Sävenstedt. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Etter at en ung mann er siktet for å ha forgrepet seg på barn i en svensk barnehage er det nå noen som har tatt til orde for å forby menn i svenske barnehager. Førskolelærer Daniel Sävenstedt forstår at noen kan bli skeptisk til menn når slike saker kommer opp, men tar til motmæle og mener det er viktig med et mangfold i svenske barnehager. Til sverigesradio.se sier han:
– Jag tror att vi kan bidra med olika saker. Jag ser mig i första hand som förskollärare, inte som ett kön. Jag hör många fina kommentarer att det är viktigt att barnen möter både män och kvinnor i förskolan.

Les mer og hør radioinnslaget på sverigesradio.se
Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Dette innlegget ble publisert i Medieklipp. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.