Nasjonal konferanse: «Gutt eller jente – samma det»

balance mann frauDen 6. og 7.november avholdes nasjonal konferanse om kjønn, mangfold, likestilling og likeverd i barnehagen. Kjønn er en faktor som fortsatt kan ha innvirkning på barns valg og muligheter i vårt moderne samfunn. Ett av barnehagens mandat er å ivareta demokrati, mangfold, likeverd og å bygge på prinsipper om likestilling. Vi ønsker å sette fokus på både det pedagogiske likeverdarbeidet med barn, og betydningen av de ansattes kjønn i barnehagen.

Nasjonal konferanse i Trondheim
Dato: 6. – 7. november
Sted: Hotel Scandic Lerkendal, Trondheim
Påmeldingsfrist: 8. september

 

Dette innlegget ble publisert i Offentlig informasjon og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.